Binnen banieren

Een winkel met alleen producten doet zichzelf tekort in termen van promotie en extra verkoop. Opvallende binnen reclame, met toepassingen als binnen banieren, vlaggen of bedrukte spandoeken zorgen niet alleen voor een fraaier uiterlijk, maar zorgen ook voor effectieve reclame naar het winkelend publiek. Een aanbieding, een nieuw product of een gloednieuwe dienst aan te prijzen? vlaggen-drukkerij.nl heeft een scala aan mogelijkheden bij het inzetten van banieren binnen de instore communicatie.

De afgelopen jaren hebben banieren dan ook aanzienlijk aan terrein gewonnen ten opzichte van de papieren poster. Vooral doordat in de praktijk is gebleken dat dankzij de flexibiliteit van de gebruikte stof, de duurzaamheid van banieren veel male groter is dan die van papieren posters. Daarbij heeft het gebruik van binnenbanieren als voordeel dat deze ook voor het oog zeer aantrekkelijk zijn. En door het toepassen van verschillende materialen bij de productie van uw binnenbanieren, kunt u meerdere sferen creëren. Standaard worden de binnenbanieren boven en onder voorzien van een stevig stokje. En aan de bovenzijde van de binnenbanieren wordt een koordje geniet.

Voor gebruik bij beurzen en evenementen kunnen onze binnenbanieren ook worden uitgevoerd met een brandveilig certificaat M1. Natuurlijk voorzien wij de door u gewenste banieren van uw logo en leveren wij deze in de door u gewenste kleuren en afmetingen.

© Copyright 2010 vlaggen-drukkerij.nl. All Rights Reserved.