Spandoeken

Spandoeken worden voornamelijk ingezet als reclame of promotiemateriaal voor bedrijven tijdens druk bezochte evenementen of sportwedstrijden. Spandoeken zijn blikvangers van de eerste orde en leverbaar in verschillende maten. Uw reclamebureau draagt zorg voor het ontwerp of u vraagt de ontwerpafdeling van vlaggen-drukkerij.nl en spandoeken om een lay-out.

non-woven spandoek
Een non-woven spandoek leent zich ook uitstekend voor buiten gebruik. Bijvoorbeeld als onderkanten van pallets, enz; de mogelijkheden met dit product zijn eindeloos! De stugheid van dit materiaal maakt het zeer geschikt voor verschillende doeleinden.

Ecodel Spandoek
100% polyester, 150 gr/m2, wordt overlappend en aan een stuk door gedrukt. Heeft dezelfde kenmerken als non-woven maar heeft een andere structuur, waardoor er met name in full colour een betere drukkwaliteit kan worden bereikt. De beschikbare breedte is 160 cm.
De maximale druklengte is 6 meter repeterend met overlap gedrukt op standaard hoogtes van: 60, 80, 90, 100, 160, 180 en 200 cm. Dit alles kan op rol geleverd worden, zodat u het naar eigen wens op locatie kunt verwerken...

© Copyright 2010 vlaggen-drukkerij.nl. All Rights Reserved.